Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g5.3g27kcal0.5g1.5g2.1g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g3.7g27kcal0g0g3g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 3.7g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g155kcal2.4g3.6g14.4g0.6g
Valittu annoskoko18g77kcal1.2g1.8g7.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g39kcal0.6g0.9g3.6g0.2g
Arvot/100g100g428kcal6.6g9.9g39.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347