Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 8.7g3.1kcal0.4g0.2g0g0.2g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g6.2g6.9kcal1.4g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.6g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl1.2g4.2kcal0g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g41kcal4.2g0.4g2g0.4g
Valittu annoskoko18g20kcal2.1g0.2g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal1.1g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g113kcal11.7g1.1g5.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243672