Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Mantelilastu (A la meira)1.4g8.4kcal0.3g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g134kcal2.2g15.8g6.8g0.2g
Valittu annoskoko18g67kcal1.1g7.9g3.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g34kcal0.6g4g1.7g0.1g
Arvot/100g100g373kcal6.1g43.9g18.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928