Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Sokeri 2.1g8.7kcal0g2.1g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)1.2g2.6kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g182kcal1.6g15.8g12.2g0.4g
Valittu annoskoko18g91kcal0.8g7.9g6.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g45kcal0.4g4g3.1g0.1g
Arvot/100g100g504kcal4.4g43.9g33.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591