Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g4.7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Palsternakka 0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g12kcal0.4g2g0.2g0g
Valittu annoskoko18g6kcal0.2g1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna9g3kcal0.1g0.5g0.1g0g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.5g0.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097