Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g2.9g1.7kcal0.3g0.1g0g0g
Margariini, flora kevyt 40 0.7g2.7kcal0g0g0.3g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g2.3g10kcal0.1g1.5g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kaurahiutale 5.2g20kcal0.8g3g0.4g0.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g104kcal3g17.4g2.2g1.2g
Valittu annoskoko18g52kcal1.5g8.7g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna9g26kcal0.8g4.4g0.6g0.3g
Arvot/100g100g292kcal8.4g48.6g6.1g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333