Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 1.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 4.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 3.4g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g1.4g5.2kcal0.4g0.8g0g0g
Grahamjauho 1.1g3.6kcal0.1g0.7g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.3g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Flora culinesse0.7g4.9kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g38kcal1.2g4.8g1g0.6g
Valittu annoskoko18g19kcal0.6g2.4g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal0.3g1.2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g104kcal3.3g13.2g2.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421237