Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g5g18kcal0g4.3g0g0.2g
Kananmuna kuoreton5g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 2.1g8.7kcal0g2.1g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.9g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 1.9g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g105kcal1.8g13.6g4.6g2.2g
Valittu annoskoko18g53kcal0.9g6.8g2.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna9g26kcal0.5g3.4g1.2g0.6g
Arvot/100g100g292kcal5g37.8g12.8g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430323