Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen2.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapu 2.9g2kcal0.4g0g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%2.9g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g13kcal0.8g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko18g7kcal0.4g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna9g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g36kcal2.2g2.2g1.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181