Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)2g6.8kcal0.4g0g0.6g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]1.3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g5.1g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g15kcal0.4g3g0.1g0.1g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g56kcal2.8g7g2g0.2g
Valittu annoskoko18g28kcal1.4g3.5g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal0.7g1.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g155kcal7.7g19.3g5.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138744