Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa12g2kcal0g0.3g0.1g0.1g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%3.9g10kcal0.6g0.1g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g27kcal1.2g1.2g2g0.2g
Valittu annoskoko18g14kcal0.6g0.6g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.3g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g76kcal3.3g3.3g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175