V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.4g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Aprikoosi, kuivattu 0.7g1.5kcal0g0.3g0g0g
Luumu kivetön 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)0.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.6g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.4g1kcal0.1g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g24kcal0.8g3.2g0.4g1.2g
Valittu annoskoko18g12kcal0.4g1.6g0.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Arvot/100g100g67kcal2.2g8.9g1.1g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720