Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Pennepasta, Gallo4.7g16kcal0.6g3.2g0.1g0.3g
Herkkusieni 3.9g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 4.3g0.4kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton1.4g1kcal0.1g0.1g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g3.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g44kcal1.8g6.6g1g0.8g
Valittu annoskoko18g22kcal0.9g3.3g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.5g1.7g0.3g0.2g
Arvot/100g100g121kcal5g18.3g2.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605