Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 9g7.9kcal1.7g0g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.6g0.4kcal0g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)1.6g5kcal0.6g0g0.3g0g
Korppujauho 0.6g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Maitojauhe rasvaton 0.5g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g43kcal5.2g1.4g2.2g0g
Valittu annoskoko18g21kcal2.6g0.7g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal1.3g0.4g0.6g0g
Arvot/100g100g118kcal14.3g3.8g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171