Lasagnette, jauheliha/soija/papu

- soijarouhe turpoamaan veteen, johon on lisätty liemikuutio
- jauheliha ruskistetaan sipulin kanssa paistinpannussa
- uuni päälle 200 asteeseen
- lisätään pannuun soijarouhe, purkillinen kidneypapuja, kastikeainekset ja 3 dl maitoa sekä 6 dl vettä, maustetaan
- pastapalat laitetaan oljyllä voideltuun vuokaan, perään kastike, sekoitetaan varovasti
- päälle juustoraastetta ja uuniin n. puoleksi tunniksi
- annetaan vetäytyä hetken ennen syömistä

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2316 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr lasagnette pasta1.4g4.9kcal0.2g1g0g0g
Knorr lasagnette kastikeaineet 93 g0.7g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vesi6.5g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.3g1kcal0.2g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä2g2.2kcal0.2g0.4g0g0.2g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g40kcal3g4g1.2g0.6g
Valittu annoskoko18g20kcal1.5g2g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal0.8g1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g111kcal8.4g11.2g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=38305