Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g5.2g3.1kcal0.5g0.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Mantelilastu (A la meira)2.1g13kcal0.5g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g85kcal3.4g1g7.6g0g
Valittu annoskoko18g43kcal1.7g0.5g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna9g21kcal0.9g0.3g1.9g0g
Arvot/100g100g235kcal9.3g2.7g20.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231