Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g4.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.9g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 8.3g19kcal1.5g0g1.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g67kcal4g0.6g5.4g0g
Valittu annoskoko18g34kcal2g0.3g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna9g17kcal1g0.2g1.4g0g
Arvot/100g100g185kcal11g1.6g14.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269492