Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 4.2g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Atria broilerin fileesuikale naturell3.1g3.4kcal0.7g0g0.1g0g
Voi 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g2.1g3.3kcal0g0.1g0.3g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g4.7g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g26kcal1.8g1g1.6g0.6g
Valittu annoskoko18g13kcal0.9g0.5g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.5g0.3g0.4g0.2g
Arvot/100g100g72kcal5g2.8g4.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306901