Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g3.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%1.9g4.1kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Mansikkahillo 3.9g8.9kcal0g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g71kcal1.4g11.4g2g0.2g
Valittu annoskoko18g36kcal0.7g5.7g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g18kcal0.4g2.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g195kcal3.8g31.3g5.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262