Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Kaurahiutale 1.6g5.9kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai1.9g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Mansikka, Tuore10g4.2kcal0g0.8g0g0.2g
Valkosuklaa panda, levy 130g2g11kcal0.2g1.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g91kcal1.2g10g4.8g1g
Valittu annoskoko18g46kcal0.6g5g2.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna9g23kcal0.3g2.5g1.2g0.3g
Arvot/100g100g250kcal3.3g27.5g13.2g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569