Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 7.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Pekoni, paistettu 2.7g14kcal0.4g0g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g2.3g7.7kcal0.6g0g0.6g0g
Maito, Kevyt3.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g56kcal3g0.8g4.2g0.4g
Valittu annoskoko18g28kcal1.5g0.4g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal0.8g0.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g154kcal8.3g2.2g11.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352018