Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 7g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Nauris 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton0.9g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g17kcal0.4g1.4g1g0.4g
Valittu annoskoko18g9kcal0.2g0.7g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g4kcal0.1g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g47kcal1.1g3.8g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566