Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)5.2g4.2kcal0.9g0g0.1g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl3.3g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tomaatti 1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g22kcal2g1g0.8g0.4g
Valittu annoskoko18g11kcal1g0.5g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.5g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g60kcal5.5g2.7g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239