Itämainen kasviskeitto

Paloittele ainekset suurehkoiksi lohkoiksi.

Kuullota sipuli, valkosipuli, paprikat, purjo, chili ja inkivääri- ja vihreä currytahna pienessä määrässä öljyä.

Lisää vesi, perunat, huuhdellut linssit ja mustapavut sekä kasvisliemikuutio.

Anna porista miedolla lämmöllä n.30 minuuttia.

Lisää parsakaali ja anna porista vielä 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tupuna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Linssi, vihreä, go green0.7g2.4kcal0.2g0.4g0g0.2g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g1.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 2.3g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.1g0kcal0g0g0g0g
Vihreä currytahna0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g17kcal0.8g1.8g0.2g0.8g
Valittu annoskoko18g8kcal0.4g0.9g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g4kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Arvot/100g100g46kcal2.2g4.9g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238797