Marjapiirakkaa

Vatkaa kananmunat ja sokeri , lisää maito, 1 dl öljyä, josta loraus muruseokseen, leseet ja jauhot.

Kaada piirakkapohja leivinpaperin päälle uunipellille, tasoita.

Ripottele päälle marjat, pakastemarjat jäisinä:
Marjojen päälle:
- 2 dl neljänviljanhiutaleita, joihin lisään fariinisokeria tai tavallista sokeria ja tuosta taikinaan tulevasta öljystä lorautan tilkan tämän muruseoksen joukkoon.

Uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjolle vielä vähän lämpimänä - kevyt vaniljajäätelöä päälle.

(esim. 50 g jäätelöä = 70 kcl)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 1.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.2g1kcal0.1g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g8.9kcal0g0g1g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g0.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl2.8g11kcal0.3g2.1g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Puolukka 2.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Mustikka metsä- 4.4g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Neljänviljanhiutale 0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Fariinisokeri0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g77kcal1.6g11.4g2.4g1g
Valittu annoskoko18g39kcal0.8g5.7g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna9g19kcal0.4g2.9g0.6g0.3g
Arvot/100g100g212kcal4.4g31.3g6.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103260