Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Lanttu 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Nakki,popsi grillinakki3.7g10kcal0.4g0.2g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g26kcal1g1.4g1.6g0g
Valittu annoskoko18g13kcal0.5g0.7g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.3g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g72kcal2.8g3.9g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754