Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g11g15kcal1.7g0.3g0.8g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)3.1g1.9kcal0g0.1g0.1g0g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g2.5g9kcal0.2g1.9g0g0g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g54kcal3.8g4.8g1.8g0g
Valittu annoskoko18g27kcal1.9g2.4g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal1g1.2g0.5g0g
Arvot/100g100g147kcal10.4g13.2g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372056