Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 7.3g5.5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Rasvaton maito viro (Alma)2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Ohrajauho 2g6.6kcal0.2g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g64kcal2.4g11.6g0.6g1g
Valittu annoskoko18g32kcal1.2g5.8g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna9g16kcal0.6g2.9g0.2g0.3g
Arvot/100g100g177kcal6.6g32g1.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83369