Jauhelihakastike (vanhanaikainen)

Kypsennä pilkotut sipulit ja jauhis öljyssä.

Lisää jauhot, sekoita ja anna ruskistua.

Lisää vesi, keitä kypsäksi ja mausta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5.9g13kcal1g0g1g0g
Sipuli (käsittelemätön)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g36kcal2.2g1.2g2.4g0g
Valittu annoskoko18g18kcal1.1g0.6g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.6g0.3g0.6g0g
Arvot/100g100g98kcal6g3.3g6.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397126