Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali7.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 5.7g13kcal1.1g0g1g0g
Vesi1.3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.8g6kcal0g0.1g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g45kcal2.6g0.8g3.4g0.4g
Valittu annoskoko18g22kcal1.3g0.4g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.7g0.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g122kcal7.1g2.2g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513