Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.3g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g6.6g3.9kcal0.1g0.9g0g0.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Purjoviipaleet rainbow 200g1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Seiti x-tra5.2g4.2kcal0.9g0.1g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.3g4.4kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g30kcal2g2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko18g15kcal1g1g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.5g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g83kcal5.5g5.5g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842