Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Liivatelehti, gelatiini0.1g0.3kcal0.1g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g3.1g2kcal0.3g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Mansikka 6.3g2.9kcal0g0.5g0g0.1g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g3g12kcal0.2g1.8g0.5g0.1g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g2.5g5.3kcal0.1g0.1g0.5g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g1.3g6.6kcal0.1g0.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g85kcal1.6g7.4g5.2g0.4g
Valittu annoskoko18g42kcal0.8g3.7g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g21kcal0.4g1.9g1.3g0.1g
Arvot/100g100g232kcal4.4g20.2g14.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368316