Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g8.2g16kcal1.1g0.2g1.2g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g6.8g4.1kcal0.1g0.3g0.3g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Tilli mauste0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g46kcal2.4g1g3.6g0g
Valittu annoskoko18g23kcal1.2g0.5g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal0.6g0.3g0.9g0g
Arvot/100g100g128kcal6.6g2.7g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565