Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu3g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 2.3g13kcal0g0g1.4g0g
Maito,kevyt (valio) 100g2.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 2.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g93kcal1.8g13.2g3.6g0.4g
Valittu annoskoko18g47kcal0.9g6.6g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g23kcal0.5g3.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g257kcal4.9g36.3g9.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287