Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g4.7g6.9kcal1g0.1g0.3g0g
Fetajuusto (Pirkka)2.3g6.4kcal0.4g0g0.5g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.9g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g42kcal3g1.6g2.4g0g
Valittu annoskoko18g21kcal1.5g0.8g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.8g0.4g0.6g0g
Arvot/100g100g115kcal8.2g4.4g6.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136772