Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer4g21kcal0.2g2.3g1.2g0.2g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)1.5g11kcal0g0.1g1.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 2g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl2g7.3kcal0g0.1g0.8g0g
Sokeri0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Marianne crush 150g1.5g6.5kcal0g1.3g0.1g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.5g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g2.7g9kcal0.1g2.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g138kcal1.6g15.4g7.6g1.2g
Valittu annoskoko18g69kcal0.8g7.7g3.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna9g35kcal0.4g3.9g1.9g0.3g
Arvot/100g100g382kcal4.4g42.5g21g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497