Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g14g124kcal0g0g14.1g0g
Viinietikka 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g259kcal1g0g29g0g
Valittu annoskoko18g129kcal0.5g0g14.5g0g
Annoskoko puolitettuna9g65kcal0.3g0g7.3g0g
Arvot/100g100g703kcal2.7g0g78.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202495