Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3.9g6.6kcal0.8g0g0.4g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino3.9g13kcal0.9g2.1g0.1g0.2g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 6.2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Ketsuppi, Felix0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g0.8g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g56kcal4.4g5.4g1.8g0.4g
Valittu annoskoko18g28kcal2.2g2.7g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal1.1g1.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g154kcal12g14.8g4.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649