Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7.3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali4.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Keittojuures, Pirkka3.9g1kcal0g0.2g0g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g2g2.9kcal0.4g0g0.2g0g
Siirappi 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g11kcal1g1g0.4g0.2g
Valittu annoskoko18g6kcal0.5g0.5g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g3kcal0.3g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g31kcal2.7g2.7g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139