Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka4.2g13kcal0.4g2.6g0.1g0.6g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g26kcal0.8g5.2g0.2g1.2g
Valittu annoskoko18g13kcal0.4g2.6g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.2g1.3g0.1g0.3g
Arvot/100g100g70kcal2.2g14.1g0.5g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159742