Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)3.1g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Tonnikala öljyssä 3.5g6.7kcal1g0g0.3g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g1g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g57kcal3.6g5.4g2.4g0.4g
Valittu annoskoko18g28kcal1.8g2.7g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal0.9g1.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g155kcal9.8g14.8g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139