Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 5.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.2g6.9kcal0.8g0g0.4g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g1g3.3kcal0.5g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss1.6g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)4.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g37kcal3.6g1.8g1.6g0.8g
Valittu annoskoko18g19kcal1.8g0.9g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.9g0.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g101kcal9.8g4.9g4.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219315