Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 12g7.4kcal0.3g0.6g0.4g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta3.8g14kcal0.5g2.7g0.1g0.1g
Voi 0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g54kcal2.2g6.6g2g0.2g
Valittu annoskoko19g27kcal1.1g3.3g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal0.6g1.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g145kcal5.9g17.8g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264356