Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g6.3g8.8kcal1g0.2g0.5g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli3.1g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g2.8g10kcal0.4g1.8g0.1g0.2g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g2.5g6.3kcal0.4g0g0.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g62kcal4g4.4g3.2g0.6g
Valittu annoskoko18g31kcal2g2.2g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g16kcal1g1.1g0.8g0.2g
Arvot/100g100g169kcal10.9g12g8.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116