Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 2.7g9kcal0.2g2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)3.1g5.2kcal0.1g0.1g0.5g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g29kcal0.6g4.2g1g0.2g
Valittu annoskoko18g14kcal0.3g2.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.2g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g78kcal1.6g11.4g2.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469