Kaura-omena-banaanipaistos

KAURA-OMENA-BANAANIPAISTOS

120 g omenaa
120 g bamaani
1 tl kanelia
100 g voita tai margariinia
50 g sokeria
3 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g4.2g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g4.2g3.6kcal0g0.8g0g0.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Sokeri 1.8g7.1kcal0g1.8g0g0g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)4.2g16kcal0.6g2.3g0.3g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g110kcal1.2g11.2g6.2g1.4g
Valittu annoskoko18g55kcal0.6g5.6g3.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna9g27kcal0.3g2.8g1.6g0.4g
Arvot/100g100g298kcal3.3g30.4g16.8g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144864