Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 5.5g4.1kcal0.1g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g3g6kcal0.5g0.1g0.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.1g1.8kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g24kcal1.2g1.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko19g12kcal0.6g0.9g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.3g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g65kcal3.2g4.9g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460395