Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Sokeri 1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Kananmuna, paistettu 0.7g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Raparperi 2.6g0.9kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 2.6g1kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g2.6g9kcal0.4g1.5g0.2g0.3g
Voi 1.3g9kcal0g0g1.1g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.5kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g121kcal1.8g14.4g6g0.8g
Valittu annoskoko18g60kcal0.9g7.2g3g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g30kcal0.5g3.6g1.5g0.2g
Arvot/100g100g328kcal4.9g39.1g16.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790