Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala6.3g16kcal0.6g2.9g0.1g0.6g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio2.9g8.4kcal1g0g0.5g0g
Tonnikala vedessä 4.4g4.6kcal1g0g0.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki3.1g2.5kcal0.4g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.7g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g68kcal6.4g6g2g1.2g
Valittu annoskoko18g34kcal3.2g3g1g0.6g
Annoskoko puolitettuna9g17kcal1.6g1.5g0.5g0.3g
Arvot/100g100g184kcal17.4g16.3g5.4g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=49375