Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g5.5g4.9kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g5.5g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g4.1g4.7kcal0.7g0.1g0.2g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g3.4g3.8kcal0.8g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g32kcal3.4g1.6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko19g16kcal1.7g0.8g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.9g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g86kcal9.2g4.3g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961